Velkommen til golfsæsonen 2022

Tirsdagsklubben er en klub for golfglade piger i alle aldre. Vi spiller hver tirsdag formiddag med forskellige matchformer. I sæsonen har vi  en gennemgående turnering, hvoraf de 16 bedste matcher er tællende.

Vi spiller to gange på en fremmed bane og vi har 2 tilbagevendende matcher: Karaffelmatch, slagspil og Jubilæumsmatch, stableford.

Præmier uddeles efter hver match, hvor vi håber, at mange vil slutte op om en let frokost efter matchen.

Vi håber at se mange nye samt alle tidligere medlemmer til en rigtig god golfsæson 2021.

Skulle I have gode ideer eller forslag til forbedringer, så sig det til kaptajnerne, for husk, vi er fælles om at få klubben til at fungere.

Sæsonstart: xxx

Bookningsreservation: Tirsdage kl. 8.30 – 9.37. Tilmelding via GolfBox.

Tilmelding til Tirsdagsklubben sendes til Alice Rodovsky, email: alice-marco@stofanet.dk eller SMS 2960 1663 senest xxxx

Ved tilmelding bedes du anføre medlemsnummer og handicap samt om du deltager i spisning efter åbningsmatchen (hvis restauranten er åben til den tid).

For at du kan booke spilletid i GolfBox bedes du tilmelde dig senest xxx

Kontingent: Kr. 400,-  indbetales på bankkonto nr. ———-, eller Mobil Pay: ——- For at kunne identificere indbetalingerne er det vigtigt, at du anfører fornavn, efternavn og medlemsnummer.

Vi kaptajner håber på en rigtig god sæson … med god golf …godt vejr…og sidst, men ikke mindst højt humør.

På gensyn til mange gode golfoplevelser!
Alice Rodovsky, E-mail: alice-marco@stofanet.dk, Tlf.: 2960 1663
Bente Houmann, E-mail: choumann@stofanet.dk, Tlf.: 40779008

Did you like this? Share it!